Direktlänk till inlägg 17 september 2010

So far away...

Av E! - 17 september 2010 02:07
This is my lifeIt's not what it was beforeAll these feelings I've sharedAnd these are my dreamsThat I'd never lived beforeSomebody shake meCause I must be sleepingNow that we're hereIt's so far awayAll the struggleWe thought was in vainAnd all the mistakesOne life containedThey all finally start to go awayAnd now that we're here,It's so far awayAnd I feel like I can face the dayI can forgiveAnd I'm not ashamedTo be the person that I am todayThese are my wordsThat I've never said beforeI think I'm doing okayAnd this is the smileThat I've never shown before  
Now that we're hereIt's so far awayAll the struggleWe thought was in vainAnd all the mistakesOne life containedThey all finally start to go awayAnd now that we're here,It's so far awayAnd I feel like I can face the dayI can forgiveAnd I'm not ashamedTo be the person that I am today

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av E! - 3 november 2010 13:56

You made me stronger   It's hard to believe I'm okayAfter all, it's been a whileSince you walked awayI'm way past cryingOver you finding someone newYou turned my days into nightsBut now I see the lightAnd this maybe a big surprise to youIf you ra...

Av E! - 25 oktober 2010 13:44

Welcome HomeYou could have been all I wanted, But you weren't honest.Now get in the ground! You choked off the surest of favors, But if you really loved me, You would have endured my world.Well if you're just as I presumed, A whore in sheep's clothin...

Av E! - 14 september 2010 00:48

Du frågade mig och nu ska jag svara dig. Du ställer massa frågor men orden sviker mig.Jag ser mig idag men det är inte samma som förut Det finns så mycket saker som jag vill ska komma ut Jag ställde en fråga, En fråga om livet Men det fanns så m...

Av E! - 13 september 2010 16:44

Kaipaan sinua ystäväni. Voiko kaikki olla sama?En halua menettää sinua, mutta en tiedä miten voisimme olla yhdessä. ...

Av E! - 11 september 2010 12:00

Lasse Stefanz - Du försvann som en vindDet som hände mellan oss två en gång för länge sen, e sånt jag inte glömmer fast jag vet att det var fel. Dina händer och din mun som rörde ömt min kind,än idag så kan jag känna dig när jag sitter här och minns...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se