Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Frågan på livet

Av E! - 14 september 2010 00:48
Du frågade mig och nu ska jag svara dig. 
Du ställer massa frågor men orden sviker mig.
Jag ser mig idag men det är inte samma som förutDet finns så mycket saker som jag vill ska komma utJag ställde en fråga, En fråga om livetMen det fanns så mycket saker som hade blivit övergivetOch att ens försöka nu det känns överdrivet.
Med tiden och livet och allt som har förändrats,
Jag står på samma plats för rädd för att förändras.

Tiden försvann men båda vi fanns kvar.
Ett minne inom oss, ja glömmer aldrig våra dar.
Tiden har förändras men hur ska det vara?
Du ställer massa frågor men jag kan inte svara. Det finns så många frågor som inte går o svara på,
Varför fråga då när du inte får ett svar ändå?

Jag fråga mig själv va vare som hände?
Allting blåste bort det var då allting vände.
Ett liv, kärlek och chansen det var det jag hade men nu tappa jag balansen.

Frågor efter frågor svar efter svarVill glömma hela skiten, vill glömma gamla dar.
Du ställer massa frågor om livet som gickJag är samma jag likadan samma skit.

Snälla förstå men se mig ändå!
Va vare som hände?
Å säg mig varför då!
Livet är en gåta som inte går o lösa.Har missat så mycket, har ingen tid o slösa.
Livet är här och livet är där!
Jag står imellan och plockar allt besvär.
För många frågor för mycket pratMed lite bläck jag skriver ner mitt hatIngen fattar vad det handlar om !!!
Ja vill sätta mig ner å lyssna om!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av E! - 3 november 2010 13:56

You made me stronger   It's hard to believe I'm okayAfter all, it's been a whileSince you walked awayI'm way past cryingOver you finding someone newYou turned my days into nightsBut now I see the lightAnd this maybe a big surprise to youIf you ra...

Av E! - 25 oktober 2010 13:44

Welcome HomeYou could have been all I wanted, But you weren't honest.Now get in the ground! You choked off the surest of favors, But if you really loved me, You would have endured my world.Well if you're just as I presumed, A whore in sheep's clothin...

Av E! - 17 september 2010 02:07

This is my life It's not what it was before All these feelings I've shared And these are my dreams That I'd never lived before Somebody shake me Cause I must be sleeping Now that we're here It's so far away All the struggle We thought w...

Av E! - 13 september 2010 16:44

Kaipaan sinua ystäväni. Voiko kaikki olla sama?En halua menettää sinua, mutta en tiedä miten voisimme olla yhdessä. ...

Av E! - 11 september 2010 12:00

Lasse Stefanz - Du försvann som en vindDet som hände mellan oss två en gång för länge sen, e sånt jag inte glömmer fast jag vet att det var fel. Dina händer och din mun som rörde ömt min kind,än idag så kan jag känna dig när jag sitter här och minns...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se