Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Du försvann som en vind

Av E! - 11 september 2010 12:00
Lasse Stefanz - Du försvann som en vind

Det som hände mellan oss två en gång för länge sen,
e sånt jag inte glömmer fast jag vet att det var fel.Dina händer och din mun som rörde ömt min kind,
än idag så kan jag känna dig när jag sitter här och minns.Du försvann som en vindtårar föll från min kindkvar fanns ingenting utom din ring.
Allt du lämnade kvar var en tomhet så stor och helt total.Jag minns inte vad du sa, bara att du log mot mejoch munnen min ville säga stanna kvar hos mej i kväll.
Men jag såg i dina ögon att du redan lämnat mej.Hösten kom in i mitt hjärta men jag glömmer aldrig dej.Du försvann som en vindtårar föll från min kindJag får aldrig veta sanningen.
alla frågor finns kvar inom mej alla dar men inget svar.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av E! - 3 november 2010 13:56

You made me stronger   It's hard to believe I'm okayAfter all, it's been a whileSince you walked awayI'm way past cryingOver you finding someone newYou turned my days into nightsBut now I see the lightAnd this maybe a big surprise to youIf you ra...

Av E! - 25 oktober 2010 13:44

Welcome HomeYou could have been all I wanted, But you weren't honest.Now get in the ground! You choked off the surest of favors, But if you really loved me, You would have endured my world.Well if you're just as I presumed, A whore in sheep's clothin...

Av E! - 17 september 2010 02:07

This is my life It's not what it was before All these feelings I've shared And these are my dreams That I'd never lived before Somebody shake me Cause I must be sleeping Now that we're here It's so far away All the struggle We thought w...

Av E! - 14 september 2010 00:48

Du frågade mig och nu ska jag svara dig. Du ställer massa frågor men orden sviker mig.Jag ser mig idag men det är inte samma som förut Det finns så mycket saker som jag vill ska komma ut Jag ställde en fråga, En fråga om livet Men det fanns så m...

Av E! - 13 september 2010 16:44

Kaipaan sinua ystäväni. Voiko kaikki olla sama?En halua menettää sinua, mutta en tiedä miten voisimme olla yhdessä. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se