Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

Till Salu!!!

Av E! - 31 augusti 2010 16:08

Till Salu: En Volvo 460 - 95 "Gör de själv bil" med potential eller en behändig reservdels bil. Motor å låda är i bra skick.                         Nya vinterdäck på fälg. Nytt avgassystem, å nya spindelleder å styrleder. Bytte generarorkol i våras så nu laddar den som aldrig förr.
Lite småfix som handbroms och ett litet rosthål på framvagnsbalken finns dock. Startar å tar sig fram i alla väder.

Så är ni smarta så Lämna bud!


Jag har även en ombyggd Suzuki GSX -85 till salu. Riktigt häftig monster hoj med hög lekfaktor. De är mycke kärlek nerlagd i detta bygge.Tyvärr så måste jag sälga denna vackra skapelse pga Garage brist. 

Mer bilder på både Bil och MC finns.Vid intresse ring : 0703117093 eller maila emmnas@hotmail.com


"The Thing"

  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av E! - 3 november 2010 13:56

You made me stronger   It's hard to believe I'm okayAfter all, it's been a whileSince you walked awayI'm way past cryingOver you finding someone newYou turned my days into nightsBut now I see the lightAnd this maybe a big surprise to youIf you ra...

Av E! - 25 oktober 2010 13:44

Welcome HomeYou could have been all I wanted, But you weren't honest.Now get in the ground! You choked off the surest of favors, But if you really loved me, You would have endured my world.Well if you're just as I presumed, A whore in sheep's clothin...

Av E! - 17 september 2010 02:07

This is my life It's not what it was before All these feelings I've shared And these are my dreams That I'd never lived before Somebody shake me Cause I must be sleeping Now that we're here It's so far away All the struggle We thought w...

Av E! - 14 september 2010 00:48

Du frågade mig och nu ska jag svara dig. Du ställer massa frågor men orden sviker mig.Jag ser mig idag men det är inte samma som förut Det finns så mycket saker som jag vill ska komma ut Jag ställde en fråga, En fråga om livet Men det fanns så m...

Av E! - 13 september 2010 16:44

Kaipaan sinua ystäväni. Voiko kaikki olla sama?En halua menettää sinua, mutta en tiedä miten voisimme olla yhdessä. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se